Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ooh! ♥Nice to meet you :)

Ίσως θα έπρεπε να αρχίσω κάπως έτσι
"Αγαπημένο μου ημερολογίο ή ιστολόγιο"
ή έτσι
"Χαίρετε! Έχω κάτι πολύ σημαντικό να σας πω και θέλω να με ακούσετε."
Όμως θα αρχίσω διαφορετικά. Όπως δηλαδή αρχίζω πάντα. Απότομα. Και θα βάλω και μια εικόνα, σαν αυτή.
Dear Diary,
Εκεί κάπου στα μέσα του Οκτώβρη, ένα πρωινό στον δρόμο για Αθήνα, τον ρυθμό των πρώτων ψιχάλων και των τραγουδιών διέκοψαν κάποιες άλλες νότες χαράς. Χαράς λέω; Αισιοδοξίας, έκπληξης, ευγνωμοσύνης. Και λίγα λέω.
Untitled | via Tumblr
10!
τι; πώς; ποιοί 10;;;
10αναγνώστες! ακούγεται μια φωνή να (ζητωκραυγάζει) μιλάει μέσα στο ακουστικό.
Μα πώς έγινε; άρχισε να με ρωτά. Κι εγώ ως η πιο "έμπειρη" συμπλήρωσα "ουάάάάου!" και κάπως έτσι ξεκίνησε το 'ταξίδι'.
Χαίρομαι που με έναν τόσο δικό μου -υπέροχο- άνθρωπο, μοιράζομαι τόσα πολλά. Αλλά η αρχή δεν ήταν ακριβώς εδώ. Αλλά λίγο πιο πίσω. Όταν οι μέρες και οι νύχτες μοιράζονταν στα πληκτρολόγια μας. Ξέρεις τι θα σου ταίριαζε πολύ;; της είχα πει. Να φτιάξεις ένα μπλογκ.. έτσι και έτσι και αλλιώς...
Friends
Και εκείνη γελούσε χωρίς ποτέ να με έχει ρωτήσει "πώς". Λίγα χρόνια μετά, ένα μεσημέρι σε εκείνο το μικρό -γεμάτο από κάθε λογής Barbie- παιδικό δωμάτιο μια απλή έτσι-για-πλακα "δημιουργία ιστολογίου" την έκανε να ξετυλίξει κάποια κομμάτια του κόσμου της. Που ούτε εγώ μπορούσα να φανταστώ ότι έκρυβε. Και έγινε και αυτό το κομμάτι της, ένα με τα υπόλοιπα. Απλό, οικείο, αισιόδοξο και με την θέληση να "έχει παρέα". Και ερχόμασταν συχνά κάποιοι στα "πρόχειρα". Μας άφηνε τα κλειδιά στο πατάκι και μπαίναμε διακριτικά να δούμε τι ετοιμάζει. Αφήναμε τις ιδέες μας, τις μουτζούρες και μερικές πατημασιές για να χαρεί όταν θα έμπαινε. Έτσι αισθανόμαστε εδώ. Στο mystickland. Γιατί ίσως ποτέ να μη στο έχει πει, αλλά είναι η "κρυφή της χώρα" (που σκοπό έχει να φιλοξενήσει πολλούς με παρόμοιες αναζητήσεις) ή αυτή με το "μαγικό ραβδί"(που όλα τα μεταμορφώνει). Εσύ άλλωστε θα δώσεις την ακριβή σημασία. Και μετά ακολουθούσαν ευχαριστώ, γέλια, σχόλια και μια μικρή παρέα άρχισε να δημιουργείται.
Milkshake
Τώρα μάλιστα πήρε ο καθένας τη δική του θέση, να μη μπερδεύεσαι. Και να έχουμε τα σωστά κλειδιά, μη μπερδευόμαστε και εμείς!


υγ1: Μου ζήτησε να γράψω για αυτή τη μικρή "πρεμιέρα" του myStickland στιγμές και σκηνικά που έχουμε αποτυπώσει εδώ. Σε αυτόν τον άγνωστο μα (κατά ένα περίεργο τρόπο) "φανταστικό κόσμο"(!) Κι εγώ θυμήθηκα λίγα.
#good night,#pink,#sweet,#laptop,#apple,#love,#fashion
υγ2: Είμαι η "lounitas"Αυτά που γρήγορα πρέπει (πρέπει;;) να μάθεις για μένα είναι ότι γράφω πολύ και σκέφτομαι ακόμα περισσότερο. Μου αρέσουν τα μπισκότα (κυρίως αυτά που ετοιμάζονται ξαφνικά, κάτι πρωινά στο σπίτι της mystickland) και δεν συμπαθώ τους "απαισιόδοξους". Και θα με ακούσεις να το λέω συχνά αυτό. Έχω όλα τα κουμπιά των social media (σπίτι μου, κάτω από το μαξιλάρι σσσ..) και σκοπεύω κάποτε να μεγαλώσω και να γίνω μια διάσημη μουσειολόγος ή κάτι παρόμοιο. (!)
Με διάλεξε (ανάμεσα σε πολλούς) η αγαπημένη (διευθύντρια ή δενξέρωτιάλλομπορείακόμαναείναι) myStickland να γράφω εδώ και εδώ. Με τυφλή εμπιστοσύνη. Και μετά από πολλές συζητήσεις μας. Ξέρεις, αυτές που γίνονται βράδυ ανάμεσα σε αναπαυτικούς καναπέδες με μπόλικη σοκολάτα στις χούφτες και γέλια.

υγ3: Όπως κι εκείνη έτσι κι εγώ, θέλουμε την παρέα σου. Κι εμείς θα κλικάρουμε πάλι στα ποντίκια μας για να σου φτιάχνουμε τη μέρα. Θα σου παρουσιάσουμε όμως και όποιον άλλο θα τρυπώνει. Γιατί θα γίνουμε μεγάλη παρέα, στο είπα αυτό;;;
Από σήμερα το μπλογκ "μας" βάζει τα νέα του παπούτσια και ελπίζουμε να σου αρέσει. Προσπαθήσαμε πολύ γι αυτό.. όμως μη βιάζομαι. Έχουμε να πούμε πολλά στη συνέχεια, όπως λέει κι εκείνη. Άλλωστε αυτά δεν λέγονται όλα σε μια ρουφηξιά καφέ..


Τα φιλιά μου!

Καλώς βρεθήκαμε και καλή συνέχεια!!
lounitas 

3 σχόλια:

Katerina V *Pause blog* είπε...

Καλή αρχή!! :)

Claire D. T είπε...

Καλή αρχή :)
Και καλές γορτές!!
Φιλιά

ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.) είπε...

Καλή αρχή.... και όλοι εδώ... παρέα!
Καλές γιορτές!

Δημοσίευση σχολίου

 
;