Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Από εδώ οι ασυνάρτητες σκέψεις.. χάρηκα!

Κάποιες φορές όπως σήμερα, θες να βάλεις τέρμα τη μουσική να μπερδέψει τις σκέψεις σου. Να τις διαλύσει και να μη θυμούνται από που άρχισαν και τι ήθελαν να καθυστερήσουν.

Ο χρόνος παίζει το δικό του παιχνίδι σε αυτόν τον κύκλο. Ξεκινάει να σε χαιδεύει και στο τέλος στέκεται απέναντι να σου λέει τι δεν έκανες καλά και δεν πρόλαβες να τον φτάσεις στη διαδρομή που ορίζει εκείνος. Άδικη μοιρασιά ποιος ξέρει. Μόνο να ανακατευτείς μένει, για να μάθεις.

Και πάλι ένταση να κυλήσουν οι γραμμές μόνες τους.

Ποιες εξηγήσεις να δώσεις τώρα; Ακούς τον αγαπημένο σου ρυθμό, τη δροσιά που μπαίνει από το παράθυρο και ανακουφίζεσαι. Υπόσχεσαι να βάλεις ένα όριο σε αυτά που μπορούν να σε επηρεάζουν, να αποκτήσεις τη δική σου ελευθερία. Να κάνεις αυτό που θες χωρίς ενδοιασμούς. Να στείλεις εκείνο το μήνυμα, να πάρεις την απόφαση να ρισκάρεις, να αφήσεις τη σιγουριά και τα στηρίγματα, να φας τα μούτρα σου γιατί έτσι θα είσαι εσύ. Εσύ με σένα. Με τα καλά και κακά..

Δυστυχώς δεν πάει πιο τέρμα αυτό.

Σαν κινούμενη άμμο έχεις σχεδιάσει στο λευκό χαρτί τα θέλω και τώρα τα κυνηγάς να μη χαθούν. Ερωτήσεις πολλές που δεν θες να απαντήσεις. Θες μόνο να βάλεις τελεία και μετά να ορίσεις ποιο θα είναι το κεφαλαίο γράμμα σου. Με αυτό που θα αρχίσεις το καινούριο κεφάλαιο της μέρας και θα είναι όλο δικό σου. Και θα λέει ο,τι θες εσύ. Με όποια μουσική σ αρέσει να χορεύεις. Και όποιους στίχους σου έρχονται χωρίς ομοιοκαταληξία για να υπάρχει το αλατοπίπερο. Αυτό που τελικά ορίζει τα πάντα.

Και πώς παίζει αυτό που θες τη κατάλληλη στιγμή! Μα που πήγε η ένταση;

Ναι μάλλον λείπει η ένταση. Ποτέ δεν το ήξερες πόσο σημαντική είναι να υπάρχει γύρω σου. Θα επανορθώσεις. Εδώ μπροστά στις υποσχέσεις που σε αποδοκιμάζουν, στις τύψεις, στο χρόνο, στην αισιοδοξία που πιστεύει σε σένα και στο δυνατό σου όνειρο ορκίζεσαι.

Άφησε για λίγο τη σκέψη να ακολουθεί τη μουσική που αγαπάς. Πόσο ήρεμος θα νιώσεις!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
;