Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Ξεκίνα να ζεις* -τόσο απλά

Κι εκεί που οι συζητήσεις μας παίρνουν φωτιά για τη Κυριακή που πάλι πώς_πέρασε (και Δευτέρα να ήταν μόνο κανα δυό φορές το χρόνο!) για τον χειμώνα που σαν σίφουνας γλίστρησε από τα μπαλκόνια μας και δεν άφησε ούτε μια υπόσχεση, για όλα εκείνα που περιμέναμε να συμβούν (γιατί το ξέρουμε ακόμα, ότι ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ. είπες τίποτα;;) και για την απόφαση που δεν παίρνουμε να κάνουμε 'ταμπέλες' τα όνειρά μας και να τα κρατάμε ψηλά, στην εκδήλωση της κάθε μέρας μας. Έτσι (με τόσες εικόνες και ηχηρά λόγια) τα λέμε όλα μεταξύ μας.. αν απορείς.

Εκεί, ήρθε για ακόμα μια φορά η διαφήμιση του κλασικού ροφήματος Nescafe να μου το επιβεβαιώσει. Ότι δεν είμαι η μόνη που βιάζεται να έρθει η κατάλληλη στιγμή. Είναι πολλοί. Όμως μακάρι στην αντίπερα όχθη να γίνουν περισσότεροι αυτοί που δεν θα περιμένουν το καλοκαίρι, ούτε τα Χριστούγεννα.. αλλά να τα κάνουν όλα.. σήμερα το πρωί, όταν ξυπνήσουν!
Peace
Ξεκίνα να ζεις. Δεν χρειάζεσαι τίποτα περισσότερο από το να πιστέψεις σε σένα και στη δύναμη που κρύβεται μέσα σου. Και αν είσαι εσύ, θα είναι και η φίλη σου, η αδερφή σου και όποιος αγαπάς. Πες το μήνυμα "άκρως διάφανα". Μη κρύψεις λέξη. 
<3
υγ1: ότι γράφω για εσένα, πες πως το λέω σε μένα.. αλλά ξέρεις πως πάει αυτό*
υγ2: μου αρέσουν συνθήματα όπως αυτό το "good things take time" κλπ όμως να ξέρεις πως ο χρόνος όταν σε βρίσκει κάθε τόσο στα ίδια, επαναλαμβάνοντας ξανά πόσο καλά θα γίνουν τα πράγματα αν σε αφήσει άλλο λίγο (στην ησυχία σου).. κάτι δεν κάνεις σωστά. Σωστά; Και αυτό κοίταξε να το αλλάξεις, μη το αφήσεις ούτε μια στιγμή να ριζώσει.

6 σχόλια:

GETALOCALIFE είπε...

Nomizw pws h aisiodoxia kai na to ektimas thn kathe mera poy erxetai san ena mikro thayma einai to kalytero kai pio sigouro vhma g thn eutyxia!!filakiaaa
www.getalocalife.blogspot.gr

myStickland είπε...

είναι μέχρι να κάνουμε τα βήματα αυτά.. συνήθεια ;)

Lounitas,
χχχ

Lyriel Bee είπε...

Καλώς σας βρήκα κορίτσια :)!! Τώρα ανακάλυψα αυτή την γωνιά!
Φιλάκια πολλά **

myStickland είπε...

καλώς ήρθες αγαπημένη Lyriel ;)

χχχ

ο παρατηρητης είπε...

θα χαρώ να γίνεις μέλος στην σελίδα μου

Unknown είπε...

αγαπώ, αγαπώ, αγαπώ αισιοδοξία λέμε.... και φαντάσου ότι δεν πέρασα και τη καλυτεροτερη μου μέρα.. χαχαχααχ!
υπέροχο Post!
σμουτς!

Δημοσίευση σχολίου

 
;