Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Vintage love..

Μας έχει πιάσει (εδώ στα "πρόχειρα" γραφεία του myStickland) μια μανία με τα διάσημα ζευγάρια που κατά την ταπεινή μας γνώμη θα μας εμπνεύσουν. Θα μας μεταφέρουν σε άλλες εποχές, που ο έρωτας ήταν η αφορμή για όλα. Για γάμους, συνεργασίες χρόνων, για την λαμπρή καριέρα αλλά και για τον ίδιο τον έρωτα. Και έχει ξαφνικά τεράστιο ενδιαφέρον (μέρες που είναι!) να μάθεις για τις ιστορίες τους και όλες τις "ανατριχιαστικές" λεπτομέρειες που συνήθως τις συνοδεύουν. Θα θυμηθείς εικόνες που κάπου έχεις δει και θα αναρωτηθείς για το κοινό τους μυστικό και για το εμπόδιο που έκοψε τον δρόμο τους. Μα δεν θα σε νοιάξει. Γιατί στη πραγματικότητα τόλμησαν να ζήσουν έναν έρωτα (και ο,τι αυτό συνεπάγεται). Τι λες, θα πάμε λίγο πίσω;
 Roger Vadim και Brigitte Bardot
Ναι. Έλα μαζί μου στη ζεστή καρέκλα της Brigitte με αναγραφόμενο το όνομά της, πάντα. Εκεί που ο Roger Vadim της εξομολογούταν τον έρωτά του και εκεί πάλι που αποφάσισαν να μείνει μόνο η συνεργασία τους, σαν αυτό που θα τους ένωνε. Τόσο απλά, τόσο αγαπημένα.  
Elizabeth Taylor και Richard Burton
Σαν μια χολυγουντιανή ταινία ήταν η ιστορία αγάπης των Elizabeth και Richard. Με πάθος, χωρισμούς και μια ολόκληρη ζωή να τους περιμένει να την περάσουν μαζί. Και εμείς τους νιώθουμε.
Marilyn Monroe και Arthur Miller
Και μπορεί μερικά ζευγάρια να μην έχουν "χαράξει" μεγάλη πορεία, όμως η ιστορία αγάπης τους να έχει αναβιώσει δεκαετίες και αυτό δείχνει να αρκεί. Είναι και αυτό που πιστεύουν άλλωστε πολλοί. Αν ζήσεις τόσο έντονα μια αγάπη, μη την υπολογίζεις με τον χρόνο. 
Clark Gable και Carole Lombard
Humphrey Bogart και Lauren Bacall
Jean-Luc Godard και Anna Karina 
Και υπάρχουν και τα υπόλοιπα διάσημα ζευγάρια που τίποτα δεν στάθηκε τόσο μεγάλο για να τους χωρίσει. Έζησαν παθιασμένα, τρελά, επικίνδυνα, πολλαπλασίασαν τις υπέροχες μέρες και μοίρασαν τις άσχημες στα δύο, όπως στη περίπτωση του Paul Newman και της Joanne Woodward.
Joanne Woodward και Paul Newman  

1 σχόλια:

GETALOCALIFE είπε...

Μου αρεσουν αυτα τα ζευγαρια γτ εχουν ολη τη λαμψη τ παλιου Χολυγουντ!Ειδικα ο Πολ Νιουμαν μ τη συζυγο τ ειναι οι αγαπημενοι μ!
www.getalocalife.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
;