Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

όλα στο κόκκινο...

στο κατακόκκινο!


Είναι φορές που θες να μπεις σε ένα κόκκινο, κατακόκκινο φόρεμα και το ρολόι σου να δείχνει μόλις 9. Το πρωί.


Detalj2_152195372_large
Όχι μόνο γιατί σου αρέσει σαν χρώμα, αλλά γιατί σήμερα θες να "ξεφύγεις". Από εκείνες τις φορές που στη δουλειά δεν θες να πας με τις ψηλές σου γόβες και το φτιαχτό χαμόγελο. Άλλα να γελάσεις δυνατά, όπως σου αξίζει.
Tumblr_m1sv9e4wfr1qk9gpbo1_500_large
Που θες να απλώσεις τα πόδια και να πεις και εσύ, ότι κουράστηκες και να μη προσπαθήσεις να το κρύψεις για να μη στεναχωρήσεις αυτούς που στηρίζονται σε σενα. Που όμως μέσα σε μια φόρμα σήμερα και όλη την υπόλοιπη ημέρα θα γυρίσεις τη πόλη, θα τρέξεις σαν μικρό παιδί και θα κεράσεις τον σαν άλλοτε έφηβο εαυτό σου ένα παγωτό. Κι ας λερωθείς.
10977592811195436_pbjiobey_f_large
Εκείνες που θες να πάρεις μια κόκκινη κλωστή και να γαζώσεις όλες τις άχρωμες σελίδες της καθημερινότητας. Για να φωτίσουν, να σε βάλουν σε άλλα πατρόν που δεν είχες σκεφτεί να δοκιμάσεις. Είναι στιγμές που θες να τα ζήσεις όλα στο κόκκινο.Έτσι ακούς συνεχώς γύρω σου. Κι ας αναρωτιέσαι πώς θα το κάνεις... δεν φοβάσαι τη στιγμή.
Tumblr_m1r8rmqbgz1qctjnko1_500_large
Να αγαπήσεις περισσότερο και να πάρεις ένα δώρο για σένα ή.... στο καθένα... κατακόκκινο. Για να θυμάται να τα ζει όλα, έτσι.
Tumblr_lzmk0aozho1qi929xo1_500_large
Μπορεί να μη σου πει τελικά κανείς το "πώς" αλλά σίγουρα θα ξέρεις, όταν κάνεις κάτι που δεν θα έχει σημειωθεί στις σελίδες του ημερολογίου σου...

8 σχόλια:

tzeni xr. είπε...

Στο κόκκινο και εγώ μαζί σου!!!!!

L. είπε...

Ναι όλα στο κόκκινο, στο κατακόκκινο... Αλλά όχι μόνο τα όμορφα, όχι! Και η κούραση και τα νεύρα και η αγανάκτηση και ατέλειωτη καφρίλα τριγύρω...
Καλό ΣΚ κορίτσι!

smugnificent είπε...

μου αρέσουν τα κοκκινα ρούχα, τα κόκκινα μανό, τα κόκκινα χείλη, τα κόκκινα αξεσουάρ. Ανεξαρτήτως ώρας. Μου φτιάχνουν τη διάθεση

Claire D. T είπε...

Το κοκκινάκι όσο να πεις σου αλλάζει την διάθεση :)

Lyriel είπε...

Το κόκκινο ταιριάζει και με το Πάσχα ;) Χαίρομαι που έχεις τέτοια διάθεση!!
Καλό Σαββατοκύριακο φίλη μου, στο κόκκινο το κοντέρ **

love2love είπε...

φοβερο αν ειναι και δικες σ φωτο μπραβο σ

myStickland είπε...

οι φωτογραφίες (παράλειψη μου) είναι από το "weheartit" ;)

Μαζί... KaPa είπε...

Το κόκκινο είναι το χρώμα που θά 'ρθει...όχι ακόμη μα σε λίγο!!Και το κόκκινο φόρεμα το πρωί...το'χω ζήσει, γυρνώντας σπίτι από ξενύχτι χρόοοονια πριν!! Όμορφα....να περνάς καλά.

Δημοσίευση σχολίου

 
;