Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

υπάρχουν στιγμές....

Υπάρχουν στιγμές....που κοιτάζοντας στο καθρέφτη,δεν βλέπεις τίποτα άλλο,παρά ενα κλόουν..Ενα καραγκιοζάκι,που ο ρόλος του είναι να κρύβεται πίσω απο ενα τεράστιο χαμόγελο,που καρφίτσωσε στο πρόσωπο του και ξεχάστηκε εκεί.
Υπάρχουν στιγμές...που θέλεις να κοιτάξεις κατάματα τον ήλιο στο πρόσωπο και άλλες,που απλώς θέλεις να ξεχάσεις την ύπαρξη του..
Υπάρχουν στιγμές..που θέλεις να μαλώσεις με το φεγγάρι και να τραβήξεις το δρόμο σου,ανακουφισμένη που κάποιος επιτέλους το έβαλε στη θέση του!
Υπάρχουν στιγμές..που θέλεις,να κουρνιάσεις,σε μια άκρη της ζωής σου και να αναμετρηθείς με τους φόβους σου.Να ανοίξεις τη ντουλάπα του μυαλού σου και να μετρήσεις δυνατά και αποφασιστικά,εναν εναν τους σκελετούς που έχεις κρυμμένους εκεί.
Υπάρχουν στιγμές..που θέλεις να σε κρατάει κάποιος απο το χέρι,χωρίς γιατί και πρέπει..
Υπάρχουν στιγμές..που θέλεις να μπορείς να γυρίσεις τη πλάτη σου στο χρόνο,που είναι αμείλικτος με αυτούς,που παίρνουν στα σοβαρά τη ζωή..
weheartit
Υπάρχουν όμως και οι άλλες στιγμές,εκείνες που θέλεις να τις τραβήξεις όσο πιο πολύ μπορείς,μέχρι να ξεχειλώσουν.
Εκείνες,που θέλεις να βγάλεις απο πάνω σου τα βαριά ρούχα του χειμώνα και να ντυθείς με εκείνα της άνοιξης.Που θέλεις να περπατήσεις ξυπόλητη στην άμμο,να ζωγραφίσεις καρδούλες στη σάρκα της και να φτιάξεις κάστρα και γοργόνες. Που θέλεις να πλέξεις κορδέλες τα όνειρα σου και να τα στολίσεις με χρυσόσκονη,για να τα καλοπιάσεις.Εκείνες που θέλεις να αγκαλιάσεις τον διπλανό 
σου,να μοιράσεις φιλιά στους εχθρούς σου.Που όλα γύρω σου,φωνάζουν ''σ'αγαπώ'' και εσυ τους χαμογελάς και συνεχίζεις τη πορεία σου,ικανοποιημένη..
Αυτές τις γλυκιές στιγμές θέλω να σου ευχηθώ σήμερα και να συνεχίσω να καταστρώνω σχέδια..
Καλό σαββατοκύριακο!!

6 σχόλια:

Μαζί... KaPa είπε...

Χαίρομαι που είσαι καλά...εύχομαι να είσαι πάντα καλά...

myStickland είπε...

Σε ευχαριστώ γλυκειά,''αόρατη''Κατερίνα..
Μακάρι!!

είπε...

επισης !

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ....ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ......
ΦΙΛΑΚΙΑ!

Lyriel είπε...

Αυτές τις τελευταίες που λες, αν μπορέσουμε να τις κάνουμε περισσότερες, τότε είμαστε σε καλό δρόμο :)) Αυτό εύχομαι ! Φιλάκια φίλη μου !

kathycallie είπε...

Εύχομαι οι στιγμές που περιγράφεις στο δεύτερο κομμάτι της ανάρτησής σου να είναι περισσότερες! Καταλαβαίνεις ότι δεν μπορώ να πω όλες... γιατί και οι πρώτες είναι μέσα στην ζωή. Πώς αλλιώς θα άξιζαν περισσότερο οι δεύτερες! Φιλιά και να είσαι πάντα καλά. Callie by Anthomeli

Δημοσίευση σχολίου

 
;