Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

find a way....

Tumblr_lzcnuyxisb1rpoh6go1_400_large
Mε τον ένα ή τον άλλο τρόπο,πάντα έχουμε γύρω μας αυτούς που αξίζουμε..Δεν ξέρω πως γίνεται.Μάλλον κάτι τους ελκύει.Αλλους η ανασφάλεια μας,άλλους η δυναμικότητα μας,άλλους η ματαιοδοξία μας.Με άλλους έχουμε πει τα πάντα με τα μάτια,με άλλους προσπαθούμε να πούμε μια κουβέντα της προκοπής χωρίς να εξηγήσουμε ξανά και ξανά,τα αυτονόητα.Θα μου πεις,γιατί δεν γυρίζουμε σελίδα..Η δύναμη της συνήθειας,αγαπητή μου.Αυτή που αν την αφήσεις ανεξέλεκτη,θα απλώσει τις ρίζες της τόσο βαθιά στο χωράφι της ζωής σου,που θα στέκει εκεί αγέρωχη και καμαρωτή,μέχρι να αποφασίσεις να ανασκουμπωθείς και να τη ξεριζώσεις.Θέλει τόλμη και δύναμη,θα μου πεις.Το ξέρω..Μα σκέψου πόσο ωραία θα νιώθεις όταν στέκεσαι εκεί στη μέση και δεν θα σου κόβει τίποτα τη θέα,της υπόλοιπης σου ζωής..Για σκέψου το!!

5 σχόλια:

είπε...

εχουμε γυρω μας αυτους που εχουν καταλαβει το ποσο αξιζουμε.. οι αλλοι απλα χανουν :):)

Claire D. T είπε...

Υπέροχο αυτό που λες!!
Πραγματικά πιστεύω πως έτσι είναι!! :)

Sofia Michalopoulou είπε...

Provlimatismeni...maresei o tropos pou grafeis!
http://glorious-princess.blogspot.com/

princess είπε...

"...Θα μου πεις,γιατί δεν γυρίζουμε σελίδα..Η δύναμη της συνήθειας,αγαπητή μου.Αυτή που αν την αφήσεις ανεξέλεκτη,θα απλώσει τις ρίζες της τόσο βαθιά στο χωράφι της ζωής σου,που θα στέκει εκεί αγέρωχη και καμαρωτή,μέχρι να αποφασίσεις να ανασκουμπωθείς και να τη ξεριζώσεις.Θέλει τόλμη και δύναμη,θα μου πεις.Το ξέρω..Μα σκέψου πόσο ωραία θα νιώθεις όταν στέκεσαι εκεί στη μέση και δεν θα σου κόβει τίποτα τη θέα,της υπόλοιπης σου ζωής..Για σκέψου το!!"
Πολύ δυνατά λόγια και πόσο αληθινά, ουσιώδη! Τα κρατώ και αυτά μέσα στο μυαλό μου μαζί με τα υπόλοιπα! Φιλιά πολλά και μια ζεστή καληνύχτα!

myStickland είπε...

Καλή μου Κωνσταντίνα..σε σκέφτομαι..Να θυμάσαι οτι έχεις πολύ δύναμη....Άφησε την να βγεί απο μέσα σου και μη φοβάσαι τίποτα..
Φιλιά πολλά<3
(και οτι θες,ξέρεις που θα με βρεις..)

Δημοσίευση σχολίου

 
;