Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ασε με να σ'αγαπώ!!

Αγόρι μου....
...Απο τη στιγμή εκείνη,που τα μάτια μου συνάντησαν τα δικά σου,όλο το σύμπαν έστησε τρελό χορό.Η άνοιξη,το καλοκαίρι,ήρθαν και κάθισαν στα βλέφαρα σου.Ακόμα και η ζωή η ίδια,πέρασε μια βόλτα,άναψε το τσιγαράκι της,γέμισε ενα ποτήρι με το χυμό σου και το ήπιε στην υγειά σου.Απο τότε που τα χέρια σου,μοίραζαν απλόχερα τριαντάφυλλα,υγρά, απο τις πρώτες στάλες του πρωινού,απο τότε που τα βήματά σου,σε οδήγησαν στη καρδιά μου,όλα είναι αλλιώς και τίποτε το ίδιο.Απο τότε,η καθημερινότητα μου, δεν φοράει το ίδιο φόρεμα.Κάθε μέρα,ντύνεται με τα χρώματα της αγάπης,και χτενίζει ώρες ατελείωτες,χαμογελώντας πονηρά, τα μαύρα στιλπνά μαλλιά της.Βάζει το κατακόκκινο κραγιόν της και μοιράζει φιλιά..
Ακόμα και ο ήλιος,ζηλεύει αγόρι μου, το χαμόγελο σου.Κρύβεται πίσω απο ενα μεγάλο κατσούφικο σύννεφο,όταν τον κοιτάς κατάματα..
..Ποιός να συγκριθεί μαζί σου,άραγε;
Ακόμα και όλα τα ζουμερά και φλογισμένα καλοκαίρια του κόσμου,να στριμώξω σε ενα μεγάλο σακούλι,δεν μπορούν να ζεστάνουν τη ψυχή μου.Ακόμα και όλες τις μυρωδιές της άνοιξης,όλα τα δροσερά πρωινά,όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου,δεν μπορούν να ζωγραφίσουν τον πίνακα της ζωής μου..Είναι τόσο μικροσκοπικά και ασήμαντα,μπροστά στο μεγαλείο της ψυχούλας σου....Σαν μικρές κάμπιες,που δεν λένε με τίποτα,να βγούν απο το κουκούλι τους.Σαν το πιο μικρό φυλλαράκι,που τρέμει φοβισμένο,κάθε φορά που ο τρελός άνεμος,το πιάνει απο το αφτί και το ταρακουνάει..Έτσι αισθάνομαι,όταν λείπεις απο κοντά μου..
Δεν ζητάω πολλά...
..Μάλλον δεν ζητάω τίποτα..Άσε με μόνο να σ'αγαπώ..Να ξαπλώνω αποκαμωμένη δίπλα σου,όταν το κορμί κουράζεται απο το σταυρό που κουβαλάει..Άσε με μόνο να κρατάω σφιχτά το χέρι σου,όταν τα σύννεφα,κλαίνε μαζί μου..Άσε με μόνο,να κάθομαι δίπλα σου,όταν κλείνεις  συνωμοτικά το μάτι στο φεγγάρι και στήνεις τα όνειρα σου στη σειρά,σαν μολυβένια στρατιωτάκια..
Ευχαριστώ,που υπάρχεις,πιστέ σύντροφε της υπόλοιπης ζωής μου..Ευχαριστώ που διάλεξες εμένα,για να μοιραστείς τη καρδιά σου..
Ακόμα και αν ''κάποιος'' εκεί πάνω έχει άλλα σχέδια για μένα και για σένα,να ξέρεις ότι πάντα στη καρδιά μου υπάρχει ο θρόνος σου.Εκεί που μόνο εσυ αξίζει να καθίσεις,να ξαποστάσεις..
Σ'αγαπώ!

13 σχόλια:

Sofia Michalopoulou είπε...

Τι καλόόό....

Μαζί... KaPa είπε...

Είσαι τυχερή κι εκείνος είναι τυχερός...εκείνος ο Βασιλιάς με το θρόνο του μέσα σου κι εσύ αποφασισμένη...δοσμένη για πάντα!! Τι συγκινητικό όλο αυτό που μοιράζεσαι μαζί μας!! Καληνύχτα καλή μου φίλη...Καληνύχτα.

L. είπε...

Τι γλυκό να σ' αγαπούν... και να σου το λένε! Perfect!

Esta de moda είπε...

πόσες αναμνήσεις μέσα από τα όμορφα λόγια σου...
πρώτος έρωτας....
αχ αχ αχ....
Kisses, Olgianna...

http://estade-moda.blogspot.com/

Kiki είπε...

Τέλεια τέλεια τέλεια!!! και τα σχέδια Εκείνου εκεί επάνω να είναι τέλεια για εσάς του δύο!!! Για πάντα... Καλό ξημέρωμα!!!

kathycallie είπε...

Πανεμορφο!
kathy by anthomeli

Lyriel είπε...

Πάντα έτσι να αγαπάς φιλη μου και να γεμίζεις τη ζωή σας με χαρά !! Με συγκίνησες !!

aMaryllis είπε...

Υπέροχο! Συγκινητικό! Αληθινό! Να αγαπιέστε κάθε μέρα τόσο έντονα!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ είπε...

Πολύ ζεστά και ανθρώπινα λόγια! Συγκινήθηκα χωρίς να ξέρω κανέναν από τους δυό σας. Εύχομαι να έχετε μια όμορφη - κοινή διαδρομή όπως την ονειρεύεστε.

kathycallie είπε...

Μας έλιωσες πρωί-πρωί. Τυχερό το αγόρι που έχει εσένα... αυτά, γιατί ό,τι άλλο πω απλά θα το χαλάσει!Callie by Anthomeli

Άννα είπε...

πολυ ομορφο....

είπε...

τι ομορφες σκεψεις.. παντα τοση κι αλλη τοση αγαπη ευχομαι :)

Κατερινα Δανδουλάκη είπε...

Με συγκίνησες όσο δεν μπορείς να φανταστείς... Να είσαι καλά! Δεν αρκεί να τον αγαπάς και να νομίζεις ότι το ξέρει. Πρέπει, είναι επιτακτική ανάγκη, ζωτικής σημασίας για τον έρωτα και αντίδοτο για την καθημερινότητα, το να του το λες... Σ' ευχαριστώ που μου το θύμισες. Να είστε πάντα έτσι αγαπημένοι! Καλό ξημέρωμα.

Δημοσίευση σχολίου

 
;