Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

my valentine...

Ακόμα και αν δεν πιστεύεις στον Άγιο Βαλεντίνο, σήμερα είναι μια μέρα αφιερωμένη στην αγάπη και αυτό δεν μπορείς να το αρνηθείς..Ακόμα και αν δεν έχεις αγοράσει ούτε ενα λουλούδι, δεν μπορείς να γυρίσεις την πλάτη σου στην ''ενέργεια'', που σου χαρίζει απλόχερα τούτη εδω η μέρα, που είναι αφιερωμένη στο άλλο σου μισό!
Σε εκείνο το πρόσωπο που περίμενες, όλη σου τη ζωή.Που γκρέμισε κάστρα και τα έβαλε με χίλιους δράκους, για να κερδίσει μια άκρη στη καρδιά σου!Για εκείνον που οι λέξεις, βγαίνουν αβίαστα, όχι απο τα χείλη αλλά απο την καρδιά και γίνονται ροζ συνεφάκια και στολίζουν τον ουρανό της υπόλοιπης σου ζωής..Γιατί ο έρωτας, η αγάπη, είναι αγνή και απλή.Συνεχίζει να υπάρχει, ανεξάρτητα απο συνθήκες και καταστάσεις.Ανεξάρτητα απο ''θέλω'',''πρέπει'' και ''μη''..
Γιατί απο τη στιγμή που θα συναντήσεις τα μάτια του, ένας νέος δρόμος, θα ξεδιπλωθεί μπροστά σου, για να σου θυμίσει οτι αυτόν που περίμενες και χρειαζόσουν, μια ζωή, στέκεται εκεί μπροστά σου..
Μη φοβηθείς, όμως , να ανοίξεις διάπλατα την πόρτα της καρδιάς σου!Γιατί απλά ξέρεις οτι είναι η στιγμή που το σύμπαν συνομώτησε υπέρ σου και όλα αυτά που είχες ονειρευτεί, είναι ζωγραφισμένα μέσα στα μάτια εκείνα, που σε κοιτάζουν με λατρεία...
Όλα αυτά που χρειάζεσαι και θέλεις ,σου τα έφερε, ο βαλεντίνος σου..
Αφιέρωσε του, λοιπόν το τραγούδι του και ένα όμορφο χαμόγελο σε πείσμα... όσων γίνονται τριγύρω!

12 σχόλια:

myrto είπε...

Ένα αναπάντεχο "Χρόνια μας Πολλά" αντί για καλημέρα εμένα πάντως μου έφτιαξε την διάθεση και με έκανε να χαμογελάσω, αν και δεν είναι πολύ του γούστου μου αυτή η "γιορτή"

Claire D. T είπε...

Υπέροχο ποστ για άλλη μια φορά :)
Να έχεις μια όμορφη ημέρα είτε κάνεις κάτι ιδιαίτερο είτε όχι..
Πολλά φιλιά!!

thomi είπε...

γλυκεια μου mystickland χρονια σου πολλα!τι ομορφη αναρτηση ηταν αυτη, πολυ μου αρεσε..καλα να περασεις σημερα και καθε μερα...!

Ελένη Κερσένογλου missticklemepink.blogspot είπε...

Κάπου διάβασα πως ο άγιος Βαλεντίνος είναι σαν τον άγιο Βασίλη. Θέλεις να υπάρχει, θέλεις τη μαγεία του. Να περάσεις πολύ πολύ καλά σήμερα!

myStickland είπε...

Eίναι ημέρα αγάπης, όχι μόνο για τους ερωτευμένους,αλλά για όλους!!
Οπότε ας πούμε σ'αγαπώ,σε όλους και ας μοιράσουμε φιλιά και αγκαλιές!!

myStickland είπε...

Πολλά φιλιά και εσένα..Claire..<3

myStickland είπε...

Thomi..μου γλυκειά..
χρόνια πολλά με αγάπη και πολλές καρδούλες!

myStickland είπε...

Θέλω..θέλω..
φιλιά και εσένα!!

Μαζί... KaPa είπε...

Χαίρομαι που ξαναβρήκες το κέφι και τον ενθουσιασμό σου...βλέπω έχεις σχέδια για απόψε κοπελιά μου...Να περάσετε φανταστικά!!!!

myStickland είπε...

Nαι..ναι!!μακάρι να περάσουμε καλά..φιλάκια!!

Βάσω - Οι ιστορίες της μαμάς μου είπε...

Χρόνια πολλά για την σημερινή μέρα!

Claire D. T είπε...

Πόσο αγαπώ αυτά τα όμορφα βγαλμένα μέσα από την καρδιά σου κείμενα!!!
Ελπίζω όλες μας να βρούμε τον άνθρωπο μας κάποια στιγμή :)

Δημοσίευση σχολίου

 
;