Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

αγάπη...απαγορευμένη!!

Αγάπη..τι όμορφη λέξη..αλλά και απαγορευμένη, μερικές φορές!
Ακόμα και αν έχουν περάσει κάποια χρόνια,κάποιες στιγμές, κάποια λεπτά, απο τότε που ήθελες αλλά δεν μπορούσες να εκφράσεις αυτό που σου έκαιγε τα σωθικά,ακόμα και αν τα συναισθήματα,ξεθώριασαν αλλά σου έχουν αφήσει μια γλυκόπικρη γεύση στα χείλη, όλοι έχουμε αγαπήσει αλλά δεν τολμήσαμε ποτέ να το παραδεχτούμε δημόσια..Όλοι έχουμε πονέσει,έχουμε περάσει ώρες πάνω απο ενα βουβό τηλέφωνο, έχουμε  πληκτρολογήσει τον αριθμό του αλλά τελευταία στιγμή το έχουμε μετανιώσει..έχουμε γράψει και σβήσει αμέτρητες φορές λόγια, σκέψεις,εικόνες απο το χαρτί γιατί ήμασταν σίγουροι οτι δεν πρέπει,δεν είναι σωστό!
Μακάρι στην αγάπη όλα να ήταν απλά και ήσυχα,αλλά μερικές φορές όλα φωνάζουν μη...
Μακάρι οι πεταλουδίτσες στο στομάχι να μην φτερούγιζαν για αυτούς που δεν πρέπει, μακάρι η καρδιά να μην χτυπούσε τόσο δυνατά κάθε φορά που περνούσε απο δίπλα, μακάρι τα βλέμματα να μην φώναζαν αυτό που η ψυχή δεν μπορούσε να αντέξει..Μακάρι εκείνη η καρδιά και το σώμα, να έγραφε μόνο το όνομα σου, να μην χρειαζόταν να τα μοιράζεσαι με κανένα άλλο..
Μακάρι να μην ψιθύριζες σ'αγαπάω..κάθε φορά που το μυαλό ζωγράφιζε το πρόσωπο του,να μην έπρεπε να βάλεις τη στολή του ''δεν με νοιάζει''κάθε φορά που έβλεπες τα μάτια του, ακόμα και αν όλο σου το σώμα, ήθελε μόνο μια αγκαλιά ..και ας τελείωνε ο κόσμος όλος εκείνη τη μοναδική στιγμή..μακάρι να μην δενόταν κόμπος οι λέξεις και το στομάχι σου..να μην πόναγε, να μην έχυνες ούτε ενα δάκρυ,ούτε ενα....
Μα η αγάπη είναι τυφλή..δεν γνωρίζει πρέπει και μη..έρχεται και σε ξεσηκώνει,σε διαλύει,έστω και μια φορά στη ζωή σου..σου αλλάζει το είναι σου..σε κάνει αγνώριστο..
μην το αρνήσε..ούτε στο εαυτό σου..γιατί ξέρω οτι το έχεις περάσει και εσυ..και εγω και όλοι μας..έστω για αυτή τη μια και μοναδική φορά!!
γιαυτή τη μια και μοναδική φορά..που άξιζε...που έζησες στο κόκκινο!!


(photos from weheartit..)

8 σχόλια:

Kiki είπε...

Αναρωτιέμαι διαβάζοντας την ανάρτησή σου, αν υπάρχει τελικά κανείς που δεν έζησε στο κόκκινο! Κι αν υπάρχει τότε τι έχει ζήσει;;; Καλό βράδυ καλό μου!!!

Lyriel είπε...

Φυσικά, και όχι μόνο μία φορά !! :))
σαν τον έρωτα δεν έχει φιλενάδα, δε πά να πονάει και να σε βασανίζει,
είναι βάλσαμο την ίδια ώρα, σε ανανεώνει, σε κάνει να νιώθεις ζωντανός όσο ποτέ !! Μου αρέσει πολύ το τραγούδι :)

myStickland είπε...

Δεν υπάρχει πιο απόλυτο συναίσθημα και πιο μαγικό συνάμα..Εκεί που πονάς,γιατρεύεσαι με ενα χαμόγελό του!Εκεί που όλα φαντάζουν μαύρα,ξάφνου φωτίζονται με την ύπαρξή του..Ευλογημένος αυτός που ζει στο κόκκινο!!
Φιλιά κόκκινα και φωτεινά,φιλενάδα!!
(εμένα είναι ενα απο τα αγαπημένα μου, αυτό το τραγούδι, για πολλούς λόγους!!;-)

myStickland είπε...

Δεν έχει ζήσει..απλά!!
Καλό βράδυ Κική μου!!

Marie είπε...

Συμφωνώ... και πάντα αξίζει! Καλό βράδυ!

beautyincrisis είπε...

Ax...παντα κουκλιτσες,παντα♥♥♥

princess είπε...

Νοσταλγώ αυτές τις στιγμές που πραγματικά ένιωθα ότι η καρδιά μου θα σπάσει, την ώρα που "τον" αντίκρυζα, που περίμενα μια ματιά του για να νιώσω την απόλυτη ευτυχία... Τόσα ... τόσα πολλά δυνατά συναισθήματα!
Αχ, τι μου κάνεις τώρα! Σ' ευχαριστούμε για την ωραία ανάρτηση!

showgirl είπε...

Το κόκκινο χρωματίζει την ασπρόμαυρη ζωή μας!!!!
Ας το ζήσουμε λοιπόν όλοι μας!
Καλημέρα!

Δημοσίευση σχολίου

 
;