Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

body..talk!!

Μήπως κοιτάζεις τα παπούτσια σου ενώ μιλάς? Μήπως παίζεις νευρικά με τα μαλλιά σου ή γυρνάς στο πλάι,όταν βρίσκεσαι με κόσμο? Μάθε οτι κάθε κίνηση που κάνεις , έχει και μια ''ιστορία'' να διηγηθεί, γιαυτά που αισθάνεσαι ή θέλεις να πεις και απλά δειλιάζεις..Μάθε λοιπόν,μερικές απλές κινήσεις σου,τι μπορεί να σημαίνουν και ..πράξε ανάλογα!!

Όταν φτιάχνεις τα μαλλιά σου,εκφράζεις έτσι τη θηλυκότητά σου και δείχνοντας το λαιμό σου και το πρόσωπό σου, με αυτό το τρόπο φλερτάρεις..Την επόμενη φορά που κάποιος σου χαμογελάσει...παράτηρησέ τον..
Αν τα χείλη του, είναι σφιγμένα και διατηρήσει το χαμόγελό του για λιγότερο απο 5 δευτερόλεπτα, τότε να ανησυχείς..απλά προσποιήτε..
Όταν έχεις ετοιμάσει ενα ''αθώο'' ψεματάκι να πεις..πρόσεχε μην δαγκώσεις ή γλύψεις τα χείλια σου,ούτε λεπτό!! Οι άνθρωποι, που βρίσκονται κάτω απο πίεση,συνήθως κάνουν ασυναίσθητα, όλα τα παραπάνω..συν οτι πιάνουν και το πρόσωπό τους καθόλη τη διάρκεια...
Η γλώσσα του σώματος, έχει πολλά μυστικά να αποκαλύψει..αρκεί να είμαστε αρκετά παρατηρητικοί, με εμάς αλλά και τους άλλους....
....and remember..''every move you make..counts!!''




8 σχόλια:

Blushingloves είπε...

Μου αρέσει πολυ η γλώσσα του σώματος ειδικά όταν κάποιος μιλάει κ κάνει κινήσεις με τα χέρια!είναι απλά υπέροχο!!

xxxxx

Claire D. T είπε...

Μμμ.. όταν βαριέμαι ή νιώθω αμήχανα παίζω με τα μαλλιά μου!! χαχαχ.. Η γλώσσα του σώματος μας "καρφώνει" κανονικά στους άλλους! :)

Sophie είπε...

Τελικά όσα προσπαθούμε να κρύψουμε με τα λόγια τα προδίδουμε με τις κινήσεις μας;Τέεεεεελεια χα χα χα !!!!Φιλάκια και καλό βράδυ!!!

myStickland είπε...

πόσα πράγματα μας μαθαίνει η σιωπή ε?..φιλιά νυχτερινά!!

myworld είπε...

ποσα πραγματα μπορεις να μαθεις απο τα βιβλια των αγγλικων :p

myStickland είπε...

@ myworld..έχεις απόλυτο δίκιο..χαχα!! :-)
p.s. i miss you!!<3

butterfly art είπε...

Ωραία η γλώσσα του σώματος αλλά πρέπει να τη "μιλάς" συνεχώς για να επικοινωνείς πραγματικά με τον άλλο! Μάλλον πρέπει να εκπαιδευτούμε! Φιλάκια!!!

Διαμαντένια είπε...

Η πιο όμορφη γλώσσα... μπορείς να καταλάβεις τόσα πολλά!!!
Ολόκληρη επιστήμη είναι!!

Φιλί Διαμαντένιο!

Δημοσίευση σχολίου

 
;