Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ευχαριστώ!

Ξέρεις,καμιά φορά προσπαθώ να βρω τις κατάλληλες λέξεις για να περιγράψω όλα αυτά που αισθάνομαι..Μα,δεν είναι εύκολο.Πως να μπορέσουν να χωρέσουν τόσες όμορφες σκέψεις,μέσα σε μερικές σειρές;

Όταν κάποιος σε σκέφτεται με χαρά,σε νοιάζεται,ακόμα και αν δεν μπορεί να σε δει.Δεν μπορεί να μετρήσει τα δάκρυα σου.Δεν έχει ακούσει ποτέ τη χροιά της φωνής σου.Δεν έτυχε ποτέ να σε γνωρίσει και ίσως η ζωή τα φέρει έτσι που να μην το καταφέρει ποτέ.Μα όλο το σύμπαν συνομώτησε να βρεθεί στο δρόμο σου,την κατάλληλη στιγμή.Για κάποιους λόγους,να μιλάς μαζί του,απλώς με τις λέξεις.Να νιώθεις ακριβώς το ίδιο.Να μπορεί η αύρα του,να περάσει μέσα απο μια άψυχη οθόνη ενός υπολογιστή και να φτάσει ως εδω..Να σου κλείσει το μάτι και να σε καθησυχάσει..Δεν είσαι μόνη..Κάπου,κάποιος,χαζεύει μαζί σου το ίδιο φεγγάρι.Αφήνει τον ίδιο ήλιο,να χα'ι'δέψει με τα ακροδάχτυλα του,τις κρύες νύχτες σου.Στην ίδια θάλασσα,έχει πλύνει τα ρούχα της η ζωή σου..Κάποιος κάποτε,δάκρυσε την ίδια στιγμή με εσένα,πόνεσε,κοίταξε με απόγνωση το αβέβαιο μέλλον,έπεσε,μα σηκώθηκε πιο δυνατός.Και προχώρησε..Μόνο μπροστά.Αγνόησε τα κόκκινα φανάρια της ζωής και ακολούθησε το μονοπάτι της υπόλοιπης του ζωής.Μα κάπου εκεί,σε εκείνη τη στροφή,ίσως χα'ι'δέψει φευγαλέα η ματιά του την όψη σου.Και ίσως σε προσπεράσει,γιατί βιάζεται να φτάσει στο προορισμό του.Δεν θα καταλάβει οτι είσαι εσυ.Μα θα σου έχει χαρίσει μερικές υπέροχες στιγμές,μερικά όμορφα αισιόδοξα βράδια.Δεν έχει τόσο σημασία,να ξέρει την πραγματικότητα σου.Σε έχει χρωματίσει με τα χρώματα της αγάπης.Σε έχει φτιάξει απο το ασημένιο του φεγγαριού.Σου έχει δώσει και ενα όνομα.''Koλητένια''σε φωνάζει..Και εσυ χαμογελάς κάθε φορά που το σκέφτεσαι.Γιατί είναι το μυστικό σας.
Σου έχει αφιερώσει τις στιγμές του..Όμορφες καρτούλες,γεμάτες ελπίδα και όμορφες ευχές!
Ένα ευχαριστώ,δεν θα έφτανε νομίζω.Σας αγαπώ πολύ κορίτσια,για όλα αυτά που μου έχετε χαρίσει.Για όλη την έμπνευση που μου έχετε δώσει απλόχερα.Ξέρετε εσείς!!
Ευχαριστώ και κάθε μια απο εσας,που πέρασε μια βόλτα απο εδω και μου χάρισε την θετική ενέργεια της,γράφοντας τόσο όμορφες ευχές..Που ξέρεις ίσως πραγματοποιηθούν κάποια στιγμή!!
Είστε όλες, τόσο σημαντικές!!

12 σχόλια:

Demi Mist είπε...

Πολύ όμορφο και συγκινητικό!

Katerina Verigka είπε...

Τις άξιζες τις ευχές μας!!Έχω ένστικτο ακόμα και από εδώ ;) Είχες δεν είχες πάλι με συγκίνησες, γραφική θα καταντήσω!! Και πάλι σου εύχομαι ό,τι καλύτερο..καλό βράδυ!!

χρυσάνθη είπε...

Γράφεις πολύ όμορφα , όταν εξωτερικεύεις συναισθήματα , που συνήθως το κάνεις !!!!Διακρίνω όμως κάποια μελαγχολία.Πρέπει να είσαι πολύ συναισθηματικό άτομο!Φιλάκια !

Fan είπε...

Τι όμορφη ανάρτηση!!!
{Fan, όπως λέμε sofan!}

Stavroulaki A είπε...

Αξίζεις όλες τις ευχές που λαμβάνεις!!! και ακόμα παραπάνω!! να είσαι πάντα καλά!!

me (maria) είπε...

Με συγκίνησες πρωί πρωί...να είσαι καλά!!
Φιλιά!!

DIMI είπε...

Καλημέρα!Πολύ όμορφη ανάρτηση!Πώς τά πέρασες εχθές?Καλή Κυριακή!

@iris είπε...

Τι να πω! Δεν έχω λόγια!
Πολύ τρυφερή δημοσίευση!
ΥΓ: Και χρόνια σου πολλά!
Πάντα έτσι δημιουργική, ευαίσθητη και τρυφερή!
Φιλάκια! :))

Nasia είπε...

κι εμείς σε ευχαριστούμε για την υπέροχη παρέα σου!

confusedmind είπε...

Καλησπέρα!!!
Ότι και να πω για την Mysticland είναι λίγο.
Η αφιέρωση που έκανα εγώ για τα γενέθλιά σου ήταν πολύ μικρή σε σχέση με αυτό που πήρα για άλλη μια φορά από σένα. :)
Λάτρεψα το γράψιμό σου από την αρχή. Σε ευχαριστώ!!
Φιλάκια!!

evonita είπε...

είμαι σίγουρη πως θα πραγματοποιηθούν όλες σου οι ευχές!!! γιατί είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος γεμάτη ευαισθησίες! και ας σε ξέρω μόνο από δω μέσα, εμένα αυτό μου βγάζεις! :) φιλάκια!

KaPa είπε...

Ει κολητένια!!Αγαπώ το πως γράφεις...εγώ σ 'ευχαριστώ...πολύ πολύ!

Δημοσίευση σχολίου

 
;