Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ορκίσου..*

Δεν ξέρω αν εσύ είσαι από εκείνους που χαιρετίζουν το φθινόπωρο μέρα με τη μέρα, εγώ στέκομαι λίγο ακόμα στους μικρούς κύκλους που σχηματίζει ο ήλιος. Για να πάρω λίγη ακόμα ξενοιασιά.
Να βρω χρώματα που μυστικά ανοίγουν το δρόμο. Εκείνο το μονοπάτι που πάει μόνο μπροστά, ο,τι κι αν μου συμβαίνει. Εκεί κάπου αν ακολουθείς το ίδιο μονοπάτι θα συναντηθούμε. Θέλω παρέα μη το ξεχνάς... Θέλω να σε δω με την ομορφιά που κρύβεις μέσα σου, με μυστικά που θα πούμε η μία στην άλλη. Με καινούριες ιδέες. Να αντέξουμε. Να γελάσουμε. Να πούμε δύο 'σοφά' παραμύθια.
Tumblr_masrpfyzgt1rccxfco1_500_large
Πόσο πολύ μου αρέσει να ονειρεύομαι. Θα γεμίσω μια σακούλα όνειρα και θα τα φυλάξω. Για τις ώρες που θα "βγαίνω δύσκολα". Υπάρχουν κι αυτές. Εκεί έρχεσαι εσύ με χαμόγελο ζωηρό. Καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι;
221098662926632335_z0hrtsec_c_large
Πάρε τους ανθρώπους που αγαπάς δίπλα σε όλα. Μίλα, αφουγκράσου συναισθήματα και παίξε... σαν τότε που ενθουσιαζόσουν με το πιο απλό. Συμβούλεψε και συμβουλέψου. Αν μπορείς να κάνεις κάτι απλό για εκείνους... άκου. Αυτό το φθινόπωρο πες πως θα γίνεις ο σούπερ ήρωας σου. Για σένα και για όποιον σε χρειαστεί. Εκείνος που κανέναν και τίποτα δεν φοβάται. Οπλίσου. Με όπλα τη χαρά, την αγάπη, την αισιοδοξία και δύο- τρία κρυμμένα χαρτιά.
Βάλε τους πιο δύσκολους και εύκολους στόχους. Ακόμα και αυτούς που δεν τόλμησες να σημειώσεις. Βρες καινούρια δουλειά (γιατί μπορείς), μετακόμισε τα όνειρα σου αφού "πρέπει" σε νέο μικρότερο σπιτικό, βγες με τους νέους σου φίλους, αναπόλησε με τους παλιούς, αγόρασε ρούχα να σου πάνε, χτενίσου, αρωματίσου ως την τελευταία άκρη του κορμιού σου, χόρεψε σαν να είσαι πρωταγωνιστής της δικής σου σκηνής, γράψε το πιο όμορφο παραμύθι της ζωής σου, σημείωσε τις σκέψεις σου με φαντασία, βάλε στο backround την αγαπημένη σου μουσική και ξεσήκωσέ τους όλους.
Tumblr_m4f1h4rg821qdu0vro1_400_large
Μη σταματάς να σκέφτεσαι τι θες να κάνεις. Κάνε μόνο ο,τι περνάει από το χέρι σου για να είσαι ένας -χαρούμενος άνθρωπος. Μη σπαταλάς τη στιγμή, κάντη μοναδική. Διάβασε, τρέξε... φώναξε δυνατά. Διάλεξε ο,τι σε κάνει να ξεχνιέσαι και κατέφυγε σε αυτό όποτε νιώσεις πως "φεύγεις". Αγάπησε με λέξεις, νιώσε τις αισθήσεις, λάμψε με ο,τι βρεθεί μπροστά σου και πες μου πως θα είσαι δίπλα μου όταν σε χρειαστώ.
539389_285591138209455_635519737_n_large
Σχημάτισε μια καρδιά, ένα χαμόγελο μια μεγάλη αγκαλιά και πολλά όνειρα. Μέσα εκεί βάλε εσένα και όποιον άλλο εσύ θέλεις. Σε ένα μεγάλο κύκλο δίπλα, θα είμαι κι εγώ. Κι ας κάπου πάει να ανοίξει, θα τον κλείνουμε μαζί ξανά...
Και τελικά... μη φοβηθείς τίποτα. Μια νέα εποχή θα φέρει νέο αέρα.. δεν θα μας πάρει τον "ήλιο"!!!
422921_10151049129830880_995055996_n_large

υγ1:έρχονται νέα πράγματα στον κόσμο του myStickland, μείνε εδώ και υποστήριξε με ;)

  • υγ2: κλείσε τη μύτη και πάμε για μια βουτιά στις ομορφιές της εποχής... *κράτα τα μάτια σου ορθάνοιχτα, μη χάσεις τίποτα 

13 σχόλια:

les jolies είπε...

Λατρευω το φθινοπωρο!
From Paris with love!
Kristina recently posted.. Cartier Diamonds.

confusedmind είπε...

Ευχαριστώ! Ορκίζομαι* ; ) :)

dimitra είπε...

Είσαι απλά απίστευτη...ότι γράφεις αγγίζει τη καρδιά μας.

basiliki είπε...

Τι όμορφη ανάρτηση! Τι ωραία που τα λες! Οι εικόνες μαζί με τα λόγια σου με ταξίδεψαν. . . Καλή συνέχεια να έχεις! Πολλά φιλούθκια :)

DIMI είπε...

Ωραίες οι σκεψεις σου!Ευχαριστώ πού τίς μοιράζεσαι μαζί μας!Καλό Σ/Κ!!

Kiki είπε...

Άλλη μια ξεχωριστή γεμάτη αγάπη ανάρτηση!!!! Περιμένω για τα επόμενα!!! Φιλιά πολλά!!!

Anastasia from Natbeesfashion είπε...

Αυτο ακριβως εκανα!
Παρατησα το διδακτορικο μου, εψαξα για αλλο διδακτορικο και φετος ξεκιναω μια νεα ζωη!!!!
φιλακια

me (maria) είπε...

"Μια νέα εποχή θα φέρει νέο αέρα.. δεν θα μας πάρει τον "ήλιο"!!!"
Αυτό ακριβώς!!!
Πάρα πολυ όμορφη ανάρτηση!!
Φιλιά πολλά και καλημέρες!!

Tina Pippo είπε...

Τι γλυκιά, τι αισιόδοξη ανάρτηση!! Να κάνουμε ότι μας γεμίζει, ότι είναι καλό για εμάς! Να χαμογελούμε και να προσπαθούμε να πάρουμε από τη ζωή, ότι μας αξίζει :)
Φιλάκια!!!

evonita είπε...

όμορφο!!! πολλή αγάπη χρειάζεται η ζωή μας!

marie είπε...

όμορφη Κυριακή να έχεις, καλημέρα!

princess είπε...

Μας γέμισες αισιοδοξία και ελπίδα! Καλημέρα!

Christina D είπε...

Πόσο απολαμβάνω τις αναρτήσεις σου!! Είχα μέρες να μπω να σε διαβάσω, όμορφα, αισιόδοξα λόγια!! Φιλιά!!

Δημοσίευση σχολίου

 
;