Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Η μετα-Πάσχα επιστροφή...

Κι αν άργησες να μάθεις νέα μου είναι γιατί.... με κάτι ξεχάστηκα. Βγήκα να πάρει το μυαλό μου αέρα.. που όσο μεταφορικό κι αν ακούγεται, ένιωσα να κυλά μέσα μου. Ένας αέρας λίγο πιο κοντινός στο καλοκαίρι που περιμένω όσο τίποτα άλλο.
3eaed0fa661167c1fd5b8e3_large
Μη μου πεις ότι βιάζομαι, γιατί ότι έχει να κάνει με αυτή την εποχή με ξεπερνά. Δεν είναι ότι δεν "ζω τη στιγμή" αλλά τη ζω με το ένα πόδι στην θέση που θα πάρω κάτω από τον ήλιο. 
Κι είμαστε πάλι πίσω από όπου αρχίσαμε. Να προσπαθούμε να επικεντρωνόμαστε στα όμορφα. Μόνο σε αυτά! Να ταξιδέψω μέσα από εδώ, σε αυτά που δεν μπορώ.. ακόμα!!
Tumblr_m2o3lnxqhm1qjyneho1_500_large
Δεν θα σ'αφήσω όμως έτσι αφού πρωί πρωί είχα κέφι για κάτι όμορφο. Να δημιουργήσω..

αν μπεις στο honestlywtf θα δεις ακριβώς πώς θα το πετύχεις!
*Εγώ το έφτιαξα με μικρούς κρίκους.

8 σχόλια:

christinaD είπε...

welcome back!! πολύ ωραίο το κολιεδάκι!!

Kiki είπε...

Χρόνια πολλά!!! Χαίρομαι που "βγήκες να πάρεις τον αέρα σου". Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα όταν τα καταφέρνεις!!! Σου εύχομαι ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!!!

NatalieDouka είπε...

Χρόνια Πολλά! Καλά έκανες και ξεχάστηκες, κι εγώ μόλις σήμερα επέστρεψα στο διάβασμα. Πολύ όμορφο το κολιέ, το έντονο χρώμα κάνει τη διαφορά!

Rafalena είπε...

τελειο το κολιε!γεια στα χερια σου!!

Μαζί... KaPa είπε...

και εγώ τον ένιωσα αυτό τον αέρα...!! είμαι κι εγώ κάπου εκεί, σε βλέπω , σε ακούω, σου εύχομαι να είσαι καλά!! Φιλιά και καλημέρες....

kathycallie είπε...

Φοβερό κολιέ. Αφού είχες διάθεση για δημιουργία σημαίνει ότι πέρασες καλά!!! Καλή συνέχεια και περιμένουμε κι άλλα. Φιλιά από Callie by Anthomeli.

Ms. Lollipop είπε...

Καλημέρα!!!
Πέρνα από το blog μου, έχεις βραβείο! :)

http://tonesesermou.blogspot.com

beauty str είπε...

Τέλειος ο κολιές!!! Φιλάκια!!!

http://beautystr.blogspot.com/

Δημοσίευση σχολίου

 
;