Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

you never... know!

X_ad0be0f6_large
Στην αρχή ήταν οι υπέρμετρα αισιόδοξοι και οι απαισιόδοξοι. Εκεί ανάμεσα τρύπωσαν οι "ας είμαστε καλά σήμερα"... οι άλλοι "και τι θα γίνει αύριο, αν σήμερα..." κ.ο.κ
Θα με βρεις να γελώ με μικρά πράγματα, κι να ψάχνω να ξεκαρδιστώ με άλλα νέα. Να συζητώ για το σήμερα αλλά και για το αύριο που θέλω να έρθει με ανυπομονησία, σαν κάποιος να μου είπε ότι κάτι καλό θα συμβεί. Ανακαλύπτω πως ακόμα υπάρχει εκείνος που θα θες όσο περνάει ο καιρός να τον γνωρίσεις και να τον αγαπήσεις περισσότερο αλλά και ο άλλος που θα θες να τον αφήσεις να συνεχίσει στο δρόμο του χωρίς εσένα. Μυρωδιές που με κάνουν να ξεχνώ βρίσκονται πάντα στη μπροστινή θήκη της τσάντας μου. Για ώρα ανάγκης. Κι όταν η μέρα δεν είναι αυτή που ονειρεύτηκα το προηγούμενο βράδυ, βάζω ροζ, κίτρινο, γαλάζιο, πράσινο όπου βρω και εμπνέομαι.
Ίσως ανήκω εκεί που δεν υπάρχουν ομάδες, σε εκείνους που απλώς θέλουν να διαγράψουν τη σημερινή "ασχήμια" όσο κι αν τα χρώματα της "τσιρίζουν" στα αυτιά τους ή να ζωγραφίσουν ήλιους και καραβάκια με φωτεινά ηλιοβασιλέματα πάνω της.
Κι η πεταλούδα; Δεν σου κρύβω πως ήταν μια πανέξυπνη κάμπια, αφού δεν έχασε τη πίστη στο άκουσμα ότι αύριο θα είναι και εκείνη μια πανέμορφη πεταλούδα.


Μη χάνεις τη πίστη σου. Ψάξε να τη βρεις.

6 σχόλια:

είπε...

ειμαι υπερ της θετικης σκεψης και εναντια του σου γκρινιαζω, σου τα λεω για να φυγουν απο εμενα, να ερθουν σε σενα κι εγω μετα να συνεχισω ανενοχλητα τη δουλεια μου

πραγματικα καποιους ανθρωπους θελεις να τους γνωρισεις περισσοτερο.. αυτο βεβαια δε σημαινει οτι θα σου αρεσει αυτο που θα ανακαλυψεις αλλα οκ η εμπειρια και το ταξιδι ειναι ολα τα λεφτα :)

Κερασία είπε...

Απλά υπέροχο!

Menia είπε...

Μου αρέσει πολύ αυτή η άποψη του να βλέπεις τα πράγματα και την ζωή γενικά...Παλιότερα δεν τα έβλεπα έτσι εγώ, αντίθετα...Τώρα που έχω αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζω την καθημερινότητα είμαι πολύ καλύτερα και με τον εαυτό μου και με τους γύρω μου...Λατρεύω να διαβάζω τις σκέψεις σου!! xx

Μαζί... KaPa είπε...

mmmm με γέμισες εικόνες..πράσινο , κίτρινο, ροζ...να βγαίνει από τη μπροστινή σου θήκη κι εσύ να χαμογελάς...υπέροχα αισιόδοξη ανάρτηση...μαζί σου!!!

kot-itsa είπε...

ante na doume ti mas epifylasei to mellon giati apohteyomai!!

Lyriel είπε...

Μ' αρέσει, μ' αρέσει, μ' αρέσει η αισιοδοξία, η θετική ματιά, η ελπίδα και η πίστη!! Πολύ όμορφα τα είπες φιλενάδα μου, χαμογέλασα !!

Δημοσίευση σχολίου

 
;