Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

stand by me..;-)

Εδώ και λίγο καιρό που γεννήθηκε το ''mystickland'', έμαθα πολλά ...

Γνώρισα πολλά blogs και άλλες τόσες ''ηλεκτρονικές'' φίλες που ίσως να μην είχα την ευκαιρία να γνωρίσω κάτω απο άλλες συνθήκες..
...αισθάνομαι σαν να έχω πάει σε ενα πάρτυ, άγνωστη μεταξύ αγνώστων. 

Έχω φορέσει τα καλά μου, το λαμπερό μου χαμόγελο και περιμένω..
...περιμένω το πρώτο κλικ, τον πρώτο follower..αυτόν που θα ''δει'' κάτι σε εμένα που θα του αρέσει, θα με αισθανθεί δικό του άνθρωπο, θα θέλει να μπεί στην παρέα μου..Αυτόν που θα θέλει να πιεί τον καφέ του μαζί μου, να μοιραστεί τις ανησυχίες του,να με παρηγορήσει όταν δεν είμαι στα καλύτερα μου...

Αλήθεια έχεις σκεφτεί,πόσες φορές έχεις προσπαθήσει να προσεγγίσεις ενα άτομο αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι οι δρόμοι σας, τελικά δεν συγκλίνουν?

Και πόσες φορές κάποιος ''άγνωστος'',κάποιος που δεν είχες μοιραστεί τίποτα απο την καθημέρινότητά σου, τελικά αποδείχθηκε πολύτιμος?
Έτσι είναι λοιπόν και εδω..στη blogόσφαιρα μας..
..με κάποιες ''συναντιέμαι''περισσότερο, με άλλες ''χανόμαστε''και με άλλες..είμαστε ''κολλητές''...
...σαν να γνωριζόμαστε χρόνια..
Συνήθως εμείς οι άνθρωποι, βάζουμε εύκολα ταμπέλες και τις μεταφέρουμε και στους γύρω μας..( ο χοντρός, ο κοντός, ο άσκημος, ο φτωχός..και η λίστα συνεχίζεται..)..Δεν θέλω  να με επιλέξεις γιατί είμαι όμορφη, ψηλή, ξανθιά.ή.επιτυχημένη ...ούτε να με απορρίψεις γιατί δεν έχω τίποτα απο τα παραπάνω..


Μου αρέσει αυτή η ''ανωνυμία'', που υπάρχει..Μου αρέσει που αποφασίζεις να με βάλεις στην καθημέρινότητά σου, ακόμα και αν δεν ξέρεις τι χρώμα έχουν τα μάτια μου όταν κλαίω, πως είμαι οταν ξυπνάω το πρωί , πως είναι η χροιά της φωνής μου όταν θυμώνω...
Aφήνω εσένα να με ζωγραφίσεις όπως θέλεις ή όπως με φαντάζεσαι...βάλε μου τα χρώματα που σου αρέσουν και χάρισέ μου το αγαπημένο σου όνομα..


..όταν δεν γνωρίζουμε έναν άνθρωπο, ακουμπάμε τις έννοιες μας, ευκολότερα πάνω του, γιατί ξέρουμε οτι θα είναι αντικειμενικός..ξέρουμε οτι θα λειτουργήσει σαν το μικρό κρυφό ημερολόγιο,που ήξερε όλα αυτά που ίσως δεν τολμούσαμε να πούμε κι όμως στεκόταν δίπλα μας..
... που αγωνιούσε και χαιρόταν μαζί μας, στην εφηβεία μας..
...είναι ωραίο να πλανάται ενα μυστήριο στην ατμόσφαιρα..έτσι δεν είναι?..


Μου αρέσει που είσαι δίπλα μου στα όμορφα και στα άσχημα..γιατί κάτι διάβασες και σου άρεσε..γιατί έτσι λειτουργείς και εσυ.. απλά ,πατώντας το ίδιο κουμπί..


Ίσως έχεις αναρωτηθεί, γιατί δεν σου δείχνω φωτογραφίες απο την καθημερινότητα μου..
..ποτέ δεν ήμουν άνετη με αυτό..πάντα μου άρεσε να κρατάω κάποια κομμάτια της ζωής μου, για μένα..σε ενα όμορφο κουτάκι, με πολλές ροζ κορδελίτσες, μακριά απο τα βλέμματα και τις κριτικές...
Να είσαι σίγουρη πως όταν το αισθανθώ..θα το κάνω..
Σας φιλώ όλους..για κάθε κλικ και follow που μου προσφέρετε μέσα απο την καρδιά σας .Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί ξέρω οτι στις μέρες μας, δεν σου χαρίζεται τίποτα, έτσι εύκολα...
...πρέπει να το κερδίσεις!!


 Γιαυτό, ευχαριστώ ..εσένα ''ιδανικέ αναγνώστη μου..''που περπατάς δίπλα μου,αγωνιάς, ονειρεύεσαι και ελπίζεις μαζί μου..Ευχαριστώ που ξοδεύεις λίγο απο τον πολύτιμο χρόνο σου, για να περάσεις μια βόλτα απο το ''mystickland'', να μοιραστείς τις ανασφάλειες σου,
... να μοιραστώ μαζί σου τα δικά μου μυστικά..(θα είμαι δίπλα σου, για όσο με χρειάζεσαι..:-)...
.....αnd remember..:

14 σχόλια:

Litsa είπε...

Τι όμορφη και γλυκειά ανάρτηση! Εύχομαι να είμαστε για καιρό ακόμη εδώ μέσα και να τα λέμε! Να απολαμβάνουμε τις αναρτήσεις σου! Περιμένω και πολλές χριστουγεννιάτικες (μην το ξεχάσεις...) Είναι ξεχώριστος ο μλπογκόκοσμος...
Φιλιά

Μαρία είπε...

Πόσο δίκιο έχεις..μιλάμε,συμπαθούμε η μία την άλλη,λέμε όμορφα λόγια και ευχές κι όμως κάποιες από εμάς δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ..Χαίρομαι που μέσω ενός blog έχω γνωρίσει όμορφους ανθρώπους..φιλιά πολλά και ένα όμορφο σαββατόβραδο..!!!!!!!!

Christina είπε...

M'αρέσει τοσο πολύ ο τροπος που γράφεις! Τέλειο post! :)

Lyriel είπε...

Όμορφα λόγια και πολύ αληθινά ! Κι εγώ το ίδιο αισθάνομαι και είναι σχεδόν μαγικό, πως το διαδίκτυο ενώνει ανθρώπους που μπορεί να ζουν ακόμα και σε διαφορετική ήπειρο, όμως σκέφτονται ο ένας το άλλο, εμπνέονται ο ένας απο τον άλλο και εν τέλη γιατί όχι, δημιουργούνται και φιλίες. Για όσο το έχουμε λοιπόν, ας το χαρούμε !!
Φιλάκια πολλά κοριτσάρα **

Koueen είπε...

Τα είπες όλα. Τα σέβη μου. :)

χρυσάνθη είπε...

Ωραία ανάρτηση!!Με συναίσθημα !!Κατάθεση ψυχής!!!
καλό ΣΚ

Vangel Greko είπε...

Μέσα από τις λέξεις φτιάχνεις εικόνες, πρόσωπα και ότι άλλο θέλεις...

μια εξαιρετική ανάρτηση!!

να μη ξεχνάς να κάνεις τις σκέψεις πράξεις!!

τα σέβη μου!!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΦΙΛΑΚΙΑ! ΚΑΛΟ ΣΒΚ!

Natasa makeup-nails είπε...

Μια τέλεια ανάρτηση από ένα αγαπημένο blog!!!Σε θεωρώ,ήδη,δικό μου άνθρωπο και καθημερινά είμαι μαζί σου.....πολλά φιλάκιααα,και καλό σ/κ,γλυκιά μου....

Claire D. T είπε...

Αν πω ότι με συγκίνησε αυτή σου η ανάρτηση θα φανώ αρκετά συναισθηματική, αλλά θα το πω! :) Είναι τόσο γλυκιά και αληθινή!! Για πολλούς και κυρίως δικούς μου λόγους την λάτρεψα! Μπράβο γλυκιά μου..

Φιλάκια Πολλά <3

Μαζί... KaPa είπε...

Ξέρω ακριβώς τι εννοείς για τις γνωστές άγνωστες φίλες, που γνωριζόμαστε χωρίς σε μιαν άλλη σχεδον..."παράλληλη" ζωή και τελικά ποιός νοιάζεται όμως για το πως φαίνεσαι αφού σε βλέπει μέσα από αυτά που μοιράζεσαι; Και ποιός νοιάζεται για τις προσωπικές σου εικόνες ή στιγμές όταν εσύ καταθέτεις μέσα από τα γραπτά την ψυχή σου;....Οχι εγώ! Εγω σε "βλέπω" και σε "ξέρω" και για εμένα είσαι μια φίλη λίγο ροζ και λίγο γκρίζα, απαλή και γεμάτη ζεστές σκιές και καμπύλες,χωρίς γωνίες (τουλάχιστον όχι εμφανής), γεμάτη εκπλήξεις με λάμψεις τρυφερότητας, σοβαρή,ντροπαλή...και πολύ πολύ θηλυκή!Αυτό που μου αρέσει σε εσένα είναι το ότι μπορείς και με ξαφνιάζεις και μου κινείς την περιέργεια και βέβαια το ότι μπορείς να" κολάς" θέματα που φαίνονται αταίριαστα....(μόδα, βιβλιά, συναισθήματα)...Εμένα my stickland... μου κολάς και μου κάνεις και στην αρχή ήμουν αναγνώστρια σου στα τυφλά (όπως με όλους τους ανθρώπους στη ζωή μας) τώρα πια, σε διάλεξα!!! Είσαι καθαρή επιλογή μου, γιατί είσαι για εμένα μια "καθαρή" εικόνα!!Ουσιαστική,περιεκτική,ξεκάθαρη...Αόρατη φίλη μου...σε ευχαριστώ για αυτή την όμορφη ανάρτηση!!!!φιλιά κι ευχές για ένα τέλειο σκ.

Λένα Ντ. είπε...

πολύ συγκινητικό και πολύ αληθινο....
σ ευχαριστουμε!!!
την αγάπη μου <3
http://lenasfavoritesthings.blogspot.com/

myStickland είπε...

σας φιλώ και σας νοιάζομαι..<3

menia είπε...

Τι όμορφα λόγια. Καταλαβαίνω ακριβώς πως νιώθεις..Αυτή η χαρά όταν μπαίνεις στο mail και βλέπεις ενημερώσεις από το blog είναι απερίγραπτη :-)

Δημοσίευση σχολίου

 
;