Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

believe..try..fulfil..

Τι κοινό έχουν η Φρίντα Τζανίνι και ο Γκούτσιο Γκούτσι?
Οραματίστηκαν,πίστεψαν στα όνειρά τους και τα είδαν να παίρνουν σάρκα και οστά, όπως και τόσοι άλλοι δίπλα σου καθημερινά...

1891,κάπου στη Φλωρεντία...Ένα μικρό αγόρι,ονειρεύεται να φτιάξει την πιο όμορφη τσάντα και να την χαρίσει στη γυναίκα που αγάπησε όσο τίποτα άλλο στον κόσμο... τη  μητέρα του.Χρόνια αργότερα ο Γκούτσι, δημιούργησε τη διάσημη Bamboo Bag, που λατρεύτηκε όσο καμία...

Δεκαετία του 90'..Ένα φιλόδοξο κορίτσι,σπουδάζει μόδα,μαγεύεται απο την ιστορία του οίκου και φοράει τα  Gucci ψηλοτάκουνα της μητέρας της, φιλοδοξώντας να κλέψει λίγο απο τη μαγεία τους..Λίγα χρόνια αργότερα το όνειρό της πραγματοποιήθηκε..Η καλλιτεχνική διεύθυνση του πιο διάσημου οίκου στην ιστορία της μόδας, της ανήκει..Δίνει το προσωπικό της στίγμα και δημιουργεί τάσεις..

Το συμπέρασμα??
Κάνε μεγάλα όνειρα και εικονογράφησέ τα...Πίστεψε, τόλμησε, προσπάθησε..Γίνε όχι απλά καλή..η καλύτερη στο είδος σου..Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γυρναμε γύρω απο τον εαυτό μας,ξανά και ξανά..

Απόλαυσε το ταξίδι.. Όσο και αν διαρκέσει..Μην σταματάς να ελπίζεις,πως θα πραγματοποιηθούν τα όνειρά σου και κυνήγησέ τα..Είναι δικά σου, σου αξίζουν..Μην αφήσεις κανένα και τίποτα να σε πείσει για το αντίθετο...''Όταν θέλεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν συνομωτεί υπέρ σου''..έλεγε ο Paolo Coelho και δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί του..

10 σχόλια:

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΙΑ! ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΝΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!

myStickland είπε...

ποτέ δεν είναι αργά...τα όνειρα δεν έχουν ηλικία!!

Christina είπε...

Συμφωνώ τοσο πολύ μαζί σου!!! Δεν πρεπει ποτε να σταματαμε να ονειρευομαστε και να πιστεύουμε στον εαυτό μας!!! Μπορουμε να καταφέρουμε τα πάντα αρκει να το θέλουμε!! Και δεν εχει σημασία ποσο χρονών είμαστε, αν θελουμε κατι πραγματικά μπορουμε να το αποκτήσουμε!!! Τελειο post! Μου εφτιαξες τη μέρα!! Παω να ονειρευτώ λιγάκι!! ;)

Chryssa είπε...

πολύ εμπνευσμένο και ενθαρρυντικό ποστ! Μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε τα όνειρα μας και να προσπαθούμε γι αυτά! και συμφωνώ ποτέ δεν είναι αργά..παρά μόνο όταν πάψεις να έχεις όνειρα! ;)
xo

Kiki είπε...

Ξέρεις τι με τρομάζει μόνο!!! Πως μαζί με όλα τα άλλα μας απαγόρευσαν και να ονειρευόμαστε!!!Και αυτό είναι το χειρότερο!!! Σε φιλώ και σου εύχομαι καλή εβδομάδα!!!

myStickland είπε...

καλή εβδομάδα kiki μου...πρέπει να πιστεύουμε στις δυνατότητές μας...δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω ποτέ!! :-)

Claire D. T είπε...

Δεν κάνω τίποτα άλλο από το να ονειρεύομαι!! :) Μακάρι κάποια όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!
Φιλάκια Πολλά!

Atelia είπε...

"you may say i'm a dreamer but i'm not the only one"
Jonh lennon

Valentina είπε...

Hi, the third photo is mine! I appreciate that you like it but you used this without my permission! Please add the link (http://www.flickr.com/photos/v_ortice_/6037091570/in/photostream/) in your post or delete it! Have a good day!

myStickland είπε...

@Valentina: As you can see, I've already delete the photo...Thank you,for mention it!!

Δημοσίευση σχολίου

 
;