Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

i don't want a hug, i need your hug**

Λίγο που κάποιες σκέψεις δεν βγαίνουν από το μυαλό μου (και θέλω να τις ξεγελάσω με άλλες), λίγο που έχει καιρό να γραφτεί κάτι στο ημερολόγιό μας.. και λίγο που καλοκαίριασε (το λέμε και επίσημα;) και είναι ωραία, σκέφτηκα να πατήσω "νέα ανάρτηση" και να ξεχυθούν όσα έχουν πιάσει το χώρο τους. Εσύ εξέλαβέ το σαν ένα μικρό διάλειμμα για #truelove διαφημίσεις. 
Όσο αυτά τα ποστ κυκλοφορούν τριγύρω, η ρομαντική μου πλευρά δεν λέει να ησυχάσει. Τα κόπι-πέιστ παίρνουν φωτιά και καρδούλες αναπηδούν τρελαμένες σε κάποιο σοσιαλ. Τις κρατάω και συνεχίζω να σκέφτομαι. 
Πόσο σημαντικό είναι λες να σ αγαπούν δυο χέρια και να δίνουν όλη τη ψυχή τους για να σε πιάσουν; Τι να τα κάνεις τα 5, 10, 30 ζευγάρια χέρια.. αν είναι απλώς να σε κρατούν;
Και τι να σου πω τώρα γι αυτά τα δύο που τα χεις ξεψαχνίσει, τους έχεις βάλει τρικλοποδιές για να πέσουν, να λασπωθούν (μήπως και μια ώρα αρχύτερα σου φανερώσουν τον πραγματικό εαυτό τους) κι όμως εκείνα σκουπίστηκαν χωρίς ματιά να πάρουν από μέσα σου. Και καμιά ατέλεια δεν τα κράτησε μακριά, κανένα όνειρο δεν τα εμπόδισε να το σφίξουν σαν δικό τους. Πώς να τ αφήσεις; Πώς να μη τα ξεχωρίσεις; "Αυτή τη ρομαντική μου πλευρά να δεις που χρόνια την απαρνιόμουν και μου βγαίνει μαζεμένη" λέει και συνεχίζει να απορεί.. 
Και για σκέψου μαζί μου, πόσες κενές αγκαλιές να μας έχουν πάρει και να έχουμε πάρει εμείς; Μπα, μην αρχίσεις να μετράς γιατί δεν θα σου βγουν. Απλώς να χεις το νου σου. Και εντάξει, το ένστικτό σου να το εμπιστεύεσαι. Μη το θάβεις και μη του γυρνάς τη πλάτη. Αυτό τις περισσότερες φορές κρυφά θα πει τα δικά του.

Ασυνάρτητα ερωτήματα μπορούν να "ξεχειλώσουν" ανάρτηση που έχει να κάνει με τις αγκαλιές! Γιατί υπάρχουν παντού γύρω μας, ψάξε να βρεις την καλύτερη. Κράτησέ την σφικτά. Και μη φοβάσαι αν δεν την έχεις βρει, να ξέρεις πως θα την ξεχωρίσεις αμέσως*

2 σχόλια:

morfeas είπε...

Πόσο τυφλωνομαστε όταν ακούμε λόγια αγάπης και τρυφερότητας, αφοσίωσης και λατρείας.
Ειναι η αχίλλειος φτέρνα μας.
Η αναγκη για αγαπη και αποκλειστικότητα !

Unknown είπε...

what a lovely entry <3
i like it

Hope you may visit my blog,too
Your Amely Rose from:
http://thebizarrebirdcage.blogspot.de/

Δημοσίευση σχολίου

 
;